Uncategorized

Sommardrömmar

Snön yr utanför fönstret. Liten har över 40 graders feber, stor är feberfri sedan igår. Vabruari, med allt vad det innebär. Badda små pannor, locka/muta/tvinga i medicin, närhet i mängder. Mina bästa två, som jag så gärna hänger med, även om det sliter i relationen att gå hemma med varandra så vill jag inte vara någon annanstans än här.

Igår gjorde vi sommarplaner. Hade tänkt mig en vecka i Norge så jag kunde få bestiga Galdhöpiggen, men vi landade på Österlen, Strandhammaren, Ystad, stränder, konstateljéer, vedugnsbakad pizza, glass, havet (det krävs att skrivas i versaler – HAVET!), bagerier, trädgårdar. Barnen kommer gilla den lilla stuga vi hittat, knappa 2 km från stranden. Jag ska fota kameran varm, fylla den med solstrålar, gula fält, havet och minnen.

Men jag längtar också efter skogsutflykter, sommarstugan, Läckö, paddla kanot, grilla i trädgården, barfota i trädgården, båtturer. Jag längtar så innerligt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *